elsahed.blogg.se

2013-02-09
17:22:22

hunflen
hej. Kom nyas hem från hunflen de va as kul där idag faktiskt bra före en va de brukar vara, åkte snowboard nästan helatiden och lite skidor, jag åkte med min kompis Tilda och hennes lillasyster och Irma vi hadde jätte kul måste jag säga, jag har aldrig skrattat så mycket när jag har åkt offpist hon ramlade inne i skogen och hon åkte på en skida ner och den andra höll jag i när hon åkte ner men a här kommer de nån bild från idag. 
Hon som har skidor på sig de är Tilda och Irma de är hon som har helsvart jacka på sig och jag har svart jacka med lila armar :) 
tjadå :D

2013-02-08
20:10:19

Trök xD

Hej bloggläsare sry att jag inte har gjort nått inlägg för jag har inte haft tid, men idag har jag varit hemma och gjort läxa och sett på film med pappa. Just nu så sitter jag i soffan och ser på gladiatorerna. Men i morgon så ska jag till hunflen och åka snowboard men min Kompis och syrran så ja gör nog ett inlägg då och de kanske kommer nått kort också.
Hej då<3


2013-02-05
21:34:49

Gaa kommer inte på nått ;)

Hej igen bloggläsare:)

Just nu sitter jag i soffan och ser Maria & Mindy asså dom är ju helt blåsta ju, men iaf jag blir hemma ifrån skolan imorgon med för ja tror mitt huvud sprängs snart men ja hoppas de går över snart för jag vill träffa mins kompisar ;)

Men vi hörs igen imorgon, ska inte lägga mig än men Gonatt iaf <3


2013-02-05
09:51:25

Sjuk :/

Hej bloggläsare :)
Då blir det att vara hemma från skolan idag för jag är sjuk :/

Vaknade för en stund sen åt nyss frukost men just nu ligger jag i soffan och ser på tv de är så tråkigt och va hemma själv för de finns ju inget och göra. Jag kommer säkert och göra ett inlägg senare idag:)

Hej då <3


2013-02-04
16:50:13

Min helg :)

I lördags så va jag i kläppen och åkte skidor hela dagen med syrran och en kompis, vi hadde as kul de va fett bra före vill dit igen nu men vi ska nog dit på sportlovet tror jag :)
Men igår så var de en riktig chill dag jag gjorde värkligen ingenting de va fett tråkigt iaf men nu vet ja inte va jag ska skriva mer men skriver nått inlägg imorgon:)

Och sen en bild på mej sen kläppen:)

Hej då <3