elsahed.blogg.se

2012-07-20
13:53:32

Fiske !

Hejsan !;) Ja va ska man börja med ? Jo igår så var jag och pappa ute i 5 timmar på fladen båten och fiskade ! Vi fick en 30 fiskar kanske ja är inte riktigt säker nå men det var en awesome dag iaf !;) Men på söndag kommer familjen Granberg och det kommer att bli jättekul !;) Men snart så ska vi gå och äta lite pizza och ha det gött i solen !:) Och sen en bild från fisket igår !:)


2012-07-14
12:56:05

kompisar !
tjena ! :)
 
nu var det enstund sen jag gjorde ett inlägg! det är heltenkelt så att jag har inte orkat för ja har typ varit med kompisar och så!
men igår så har jag varit i Borlänge och badat och kollat på killar med madde !
men imorgon så åker vi till varberg och vi ska camping i 2 veckor med familjen ¨så jag kanske kommer att skriva nått inlägg då men det ät bara om jag orkar ! ;)
 
Tja Tja ! :)

2012-07-04
11:12:48

kompisar och annat !
Hej!
nu var det ganska så längesen ja gjorde ett inlägg för ja har haft fullt upp och sen har jag också bara inte orkat , ja idag ska jag vara med Madde innan vi ska till järna ! :)
igår så var jag med Lisa och Alfons och vi hade jättekul vi åkte och köptegodis och gick och satt oss på bryggorna som dom har lagt ut i älven.
Till helgen så är det vansbrosimmningen och då  kanske inte jag kommer att göra nått inälgg för ja kommer och ha fullt upp helatiden ! på lördag så ska jag simma tjejsimmet och det är ju typ bara 16-17 grader i vattnet så det är ju ganska så varmt men ja hoppas att det kommer gå bra iaf.
 
men jag kanske skriver ett till inlägg idag när jag är med BÄSTA MADDE ! :)
hej då! :)